Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Κομματοσκυλα

Αγαπητέ συνδικαλιστή /κομματόσκυλο/δημόσιε υπάλληλε ,

 ‘'Δουλεύεις'' 6 ώρες το χρόνο και είσαι τόσο τρόμπας που ζητάς και υπερωρίες.

 Η μόνη σου επιτυχία σε όλη σου τη ζωή είναι να λύνεις τη Σουπερ Πασιεντζα σε PC του δημοσίου σε ένα 6ωρο.


Δεν ξέρεις το Ctrl C, Ctrl V και για να αντιγράψεις μια σύμβαση 1 σελίδας διορίζονται 5 νέοι Δημ. Υπάλληλοι.

Βαρέθηκα να κλείνεις το κέντρο και να κάνω 2 ώρες για να πάω στη δουλειά μου. Το ότι γαμούσε αριστερός τη μάνα σου δε σημαίνει οτι πρέπει να στη γαμάω και εγώ κάθε πρωί πριν πιω καφέ και ολοι οι υπόλοιποι που έχουμε κάνει ουρά απο Σύνταγμα μέχρι το Hilton (τουλάχιστον πιάσε της ένα δωματιάκι εκεί που έχει και parking και μου αρέσει και ο χώρος)

Οταν σε διορίζανε για να κάθεσαι και να παίρνεις τα λεφτά μου εγώ δεν έκλεινα το κέντρο
Γιαυτό γκο φακινγκ ψοφ να ησυχάσουμε.

Aν ήξερες τι πρέπει να γίνει για να εξυγιανθεί ένας δημόσιος οργανισμός που μπαίνει μέσα 1,000,000 € τη ώρα δεν θα ήσουνα οδηγός λεωφορείου άλλα Ελβετός τραπεζίτης, για αυτό μην επιμένεις να ακούσουμε την άποψη σου η οποία είναι προφανώς για το αντρικό μόριο.

Τόσα χρόνια έπαιρνες 800€ κάνοντας τον κηπουρό σε νοσοκομεία που δεν έχουν κήπο και τώρα έχεις βγει στο δρόμο να μας πεις οτι είναι και λίγα. Μετά απο όλα αυτά θέλεις και δώρο Πάσχα? Πάρε για αρχή δώρο απο εμένα ένα ζευγάρι παντόφλες και ένα δονητή για να είμαστε σίγουροι οτι θα σου αρέσουν οι παντόφλες.


Το ξερώ θα μου πείτε ρε κάλλιστε υπάρχουν και δημόσιοι υπάλληλοι που δουλεύουν. Δεν κατάλαβα δηλαδή επειδή υπάρχουν και μερικοί που δουλεύουν σημαίνει ότι είναι και ήρωες γιατι κάνουν αυτό που πληρώνονται να κάνουν ?

Παιδιά τα πράγματα είναι απλα. Για να μην πτωχεύσουν 1,000,000 ψηφοφόροι (δημόσιοι υπάλληλοι) πρέπει να πτωχεύσουνε 10,000,000 Έλληνες. Ας πάρει ενας πολιτικός (σημαίνει τρως) την πρωτοβουλία να χαιρετήσει 200,000 δημ. υπαλλήλους για αρχή, όπως εγινε στην Αγγλία να δείτε μετά πως θα δουλεύουν ολα στην πένα. Σε μια τελική υπάρχει κανένας απο εσας που πιστεύει οτι υπάρχει 1 στους 1,000,000 Δ.υπαλλήλους  που είναι αναντικατάστατος ή οτι μπορεί να βρεθεί 1 που είναι χειρότερος απο αυτούς που είδη υπάρχουν ?




Και μην ακούσω τη μαλακία και αν απολυθούνε  τι θα τους κάνουμε. Ας τους δώσουμε άσυλο μαζι με τους Μπαγλαντεσιανους ( που δουλεύουν και περισσότερο) να πάνε στη Γερμανία στη φάμπρικα να μάθουν πως κουμπώνει το PDK. Αυτοι ρε είναι ικανοί να παίρνουν το επίδομα ανεργίας και να πηγαίνουν στον ΟΑΕΔ να ζητάνε και bonus.

Φίλε προλετάριε ο παρακάτω χώρος διατίθεται για να αφήσεις τα σχόλια σου. 2 τσόντες στη μέση διάλλειμα η αίθουσα κλιματίζεται. Είμαι σίγουρος οτι στο ΣΥΡΙΖΑ δεν σου είπανε οτι ο Μαρξ είναι ο πατέρας του κουμμουνισμού γιατι του γαμούσε τη μάνα ασάλιωτα.

6 σχόλια:

  1. Το χειρότερο από όλα είναι το στιλ "ΓΑΜΑΩ" που είχε αφομοιώσει ο καθένας από δαύτους και το δεν με κουνάει κανείς. Δεν είναι τυχαίο πως καθένας από εμάς τους κοινούς μη δημόσιους υπαλλήλους έχουμε να διηγηθούμε τουλάχιστον 2-3 ιστορίες γραψαρχιδιματος που νιώσαμε στις γαμώ δημόσιες υπηρεσίες όταν τις χρειαστήκαμε.
    Στο καλό να πάνε. Δεν θα τους κλάψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΞΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΕΝ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΕΙΑΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ....ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΛΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ...Ο PERINIO ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ "Ζ'ΜΠΟΥΤΣΑΜ" ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ.....ΚΑΛΛΙΣΤΕ ΠΑΛΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αξιότιμοι κύριοι καλησπέρα σας,

    Στρέφομαι κυρίως κατά των απαίδευτων που θεωρούν οτι σε αυτή τη ζωή δικαιούνται ένα μισθό χωρίς να τον κερδίσουν και που η ελευθερία τους περιορίζει την ελευθερία όλων των υπολοίπων.

    Το blog δεν έχει χαρακτήρα πολιτικό αλλά μιας και το θίξαμε έχω να παραθέσω τα εξής.

    Το ΚΚΕ έχει τυπογραφείο (ανώνυμη εταιρία, που τυπώνει και το Ριζοσπάστη) που δεν έχει απεργήσει ποτέ ούτε ο καφετζής παρόλα αυτά κανονίζει να απεργήσουν όλοι οι εργαζόμενοι που δουλεύουν αλλού έτσι για να γουστάρουμε και να πουλάμε Τροτσκι και Ρωσίδες.

    Το Πασόκ είναι σοσιαλιστικό μόνο στα χαρτία αφού τώρα όλοι έχουν Cayenne, σκάφη και λεφτά σε offshore. Μάλιστα όποιος δεν απέκτησε πήρε πόδι και απο το κόμμα σαν ξεπλένης.

    Η ΝΔ έχει τη ρετσινιά της χούντας και της κακιάς Δεξιάς. Αντι να τραμπουκίσει τους μετανάστες, να φτιάξει χωροφυλακή/δασοφυλακή και να κυβερνήσει συντηρητικά άφησε να καεί η μισή Ελλάδα και κυβέρνησε πιο σοσιαλιστικά και απο το ΠαΣΟκ του Αντρέα με παροχές απο ΕΕ σε όποιον είχε το κονέ και βύσμα στο δημόσιο σε όποιον δεν μπόρεσε να μπεί τότε.

    Ε λοιπόν έχω αυτούς τους τρόμπες έχω και τους μαλάκες τους συνδικαλιστές να κλείνουν το Σύνατγμα γιατί θεωρούν οτι είναι πιο ισοι απο τους άλλους ( σαν τα ζώα του Οργουελ).

    Με τους στρατιωτικούς δεν έχω κανένα πρόβλημα, το μόνο που τους προσάπτω είναι οτι έχουν καθηστερίσει χαρακτηριστικά το πραξικόπημα που περιμένω μπάς και σωθούμε.

    Σας ευχαριστώ για τα σχολιά σας αν κάτι σας τι σπάει ρίξτε μπινελίκι άφοβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή εσύ περιμένεις πραξικόπημα από το στρατό? Μία νέα Χούντα? Τι μυαλά κουβαλούν ορισμένοι ωρέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντιρρησία, μάλλον εννοεί ότι περιμένει ένα Κίνημα στο Γουδί, πράγμα όχι τόσο παράλογο. Φίλε, έχω γνωστούς και συγγενείς δημόσιους υπαλλήλους, οι οποίοι θάβουν την κυβέρνηση και παραπονιούνται επειδή ο Πάγκαλος είπε "Μαζί τα φάγαμε" λες και είπε το μεγάλο ψέμα (που πικρή αλήθεια είναι). Τους έχω σιχαθεί και εύχομαι να βγει κάποιος με αρχίδια για να τους κόψει κώλους, να αντιληφθούν ότι η δουλειά στο δημόσιο σου προσφέρει ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ και όχι το δικαίωμα στο ξύσιμο. Πολύ καλό άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε αντιρρησία, συνείδηση είναι η νοητική δυνατότητα ενός οργανισμού η οποία του επιτρέπει, σε προέκταση των αισθήσεών του, να γνωρίζει και να κατανοεί τον εαυτό του, το περιβάλλον του, τα συμβαίνοντα γύρω του και μέσα του και να έχει το δυνατόν την αίσθηση της «θέσης» και της σημασίας του στον κόσμο καθώς και του αντίκτυπου των πράξεών του. Η ενσυνείδητη κατάσταση ως άμεση, ολοφάνερη, θεμελιώδης εμπειρία ζωής είναι κάτι το οποίο θα σε απασχολήσει μόλις εξελιχθείς σε οργανισμό μάλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Comments