Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Porsche 911 Black Edition


 Διδάγματα απο γιάπηδες μαρκετίστες εν καιρό κρίσης

Τι κάνεις προκειμένου να ανεβάσεις τον τζίρο σου λανσάροντας ένα καινούργιο προϊόν απο ότι σου έχει μείνει στην αποθήκη ?



 Είναι απλό το βάφεις μαύρο και το κυκλοφορείς σε 1911 τεμάχια για να είναι και σπάνιο και λίγο πιο τσιμπημένο βρε αδερφέ.




Tο πρόβλημα Hans είναι οτι όποιος έχει το μαρούλι, μπορεί  να παραγγείλει και απο μόνος του μια μαύρη 911 με μαύρο εσωτερικό κάνοντας τα συλλεκτικά κομμάτια 1912...

Είναι γνωστή η τακτική των αυτοκινητοβιομηχανιών. Παίρνεις το ίδιο αμάξι, αλλάζεις ασήμαντα μέρη  (λίγο προφυλακτήρα, λίγο φώτα, λίγο διπλό συμπλέκτη που έχεις να χρησιμοποιήσεις απο τους αγώνες του 1980 ) και ιδού !

Βέβαια στην περίπτωση της 911 Black Edition, το μόνο που έχει αλλάξει είναι το χρώμα. Αν και εδώ που τα λέμε το χρώμα της διατίθεται σε οποιαδήποτε νέα 911 θέλεις, συλλεκτική η κοινή (όπως οι γυναίκες)

Έτσι έχεις ένα καινούργιο όχημα, το οποίο θα φροντίσει να ξεστοκάρεις τα παλιά ανταλλακτικά μέχρι να παρουσιάσεις επίσημα το πραγματικά καινούργιο μοντέλο. Καλά τέτοια κόλπα ούτε στο Deree δεν τα διδάσκουν οι ξεπλένιδες

Πάντως επειδή η Carrera Black edition μου αρέσει παραθέτω τον σωστό τρόπο λανσαρίσματος:

Ο βασικός εξοπλισμός κάθε ειδικής έκδοσης που σέβεται τον εαυτό της  πρέπει να περιλαμβάνει όλο τον προεραιτικό εξοπλισμό των προηγουμένων εκδόσεων.  (PDK, Sport Chrono, PASM, NAVI κτλ.) Οτιδήποτε λιγότερο είναι για στελέχη που παίρνουν το business lunch τους στο συσσίτιο του Αγ. Παντελεήμονα.

Ωστόσο Ηans πρέπει να έχεις χαρτογραφήσει και τον εγκέφαλο (στον ίδιο πάντα κινητήρα) λιγάκι πιο ζόρικά για να αποδίδει  5-10 ιππάκια παραπάνω. Να έχει να  λέει και ο ιδιοκτήτης καμιά μαλακία να περνάει η ώρα.

Επίσης μιας και εσείς μας το ζητήσατε, θα θέλαμε να έχουμε σε αυτή την έκδοση πλήρη οδηγό GPS για το πιο κοντινό εστιατόριο που έχει τη φασουλάδα 3 ευρώ.


Είναι απλά μαθήματα μαρκετινγκ...




3 σχόλια:

  1. ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΒΕΡ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ.ΚΑΛΛΙΣΤΕ ΓΑΜΑΣ!!!!ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑ ΑΡΚΕΤΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΚΤΕΝΗ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ...ΚΙΠ ΟΝ ΔΕ ΓΚΟΥΝΤ ΓΟΥΟΡΚ ΜΑΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου NIKITA3S,

    Εσύ γαμάς και σε ευχαριστώ για το πρώτο σχόλιο του Blog.

    Το ξέρω οτι μπορεί να σου φανεί αστείο αλλά μόλις κυκλοφόρησε και η Boxster Black edition!
    ορίστε και το σχετικό Ling.
    http://www.porsche.com/microsite/black-edition/usa.aspx?model=boxster

    Σε αυτή την έκδοση έχουν υλοποιήσει όλες τις προτάσεις που έκανα για την Carrera. (φυσικά με το αζημίωτο αφού με την επιταγή που πήρα απο Στουτγκάρδη έχω χρόνο για να γραφώ blog)

    Εκτός απο το γεγονός οτι είσαι 0,01 sec γρηγορότερος απο κάποιο που έχει μια (κοινή) μαύρη Boxster S εχεις και συλλεκτικό ταμπελάκι (οχι αμάξι) που αναγράφει 1 απο 987 τεμάχια για να το δείχνεις στην γκόμενα και να λές καμιά μαλακία να περνάει η ώρα.

    Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ και εκτιμώ την παρότρυνσή σου για εκτενέστερα άρθρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ!!!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΑΜΙΣΕΣ!!!ΦΙΛΕ ΚΑΛΛΙΣΤΕ ΕΙΜΑΙ Ο MMANOURAS ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ.ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ CHAT ΤΟΥ TROLLYWARS ΤΟΥ SHINOBI....ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΤΡΟΛΛ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ MIKEIUS,ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΕΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Comments