Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Για όλα φταίει ο Disney


Οι πραγματικοί άντρες μπορούν να απολαύσουν με τον κολλητό τους μια παγωμένη μπίρα στον καναπέ του σπιτιού τους κάνοντας trolling στην ταινία Ιndestructibles και να περάσουν πραγματικά καλά.



Για την ακρίβεια μπορούν να επιτύχουν ένα Flush Royal καβλαντας φέρνοντας μαζί δροσερά κορίτσια απο την Τσεχία να τους ταΐζουν στο στόμα BBQ Ribs απο γνωστή αμερικάνική εταιρία καφεστιατορίων που δεν μπορούμε να πούμε το όνομα της. ( Ας πουμε οτι τη λένε Μοντεης)και να συνοδεύσουν το γεύμα τους με choko γεύση nargile – με το μακρύ σολήν -

Όταν έχεις όμως γκόμενα τα πράγματα αλλάζουν. Οι γυναίκες στο κεφάλι τους για να περάσουν καλά πρέπει

ΝΑ ντυθούν υπερπαραγωγή αφού πρώτα δουν 2-3 επαναλήψεις τα σετακια του Sex in the City, ( Οχι αυτο με την Ντούβλη, το αλλο)

ΝA πάνε στο πιο Cozy/ In / Xysta Mesa/ Trendy μαγαζί που συχνάζουν οι εφοπλιστε, οι διάσημοι ή οι όχι και τόσο φανατικοί άντρες ( που ειναι ομως  Cozy/ In / Xysta Mesa/ Trendy)

ΝA δοκιμάσουν 4 γουλιές Martini Space ή 4 γουλιές λευκό κρασί (Βλέπε Moscato Dasti).

Πρέπει σόνι (hedgehog) και καλά να υπάρχει ίντριγκα, μυστήριο, θεαθήναι πούτσα, λούσα και χορός - της γυναίκας ο καημός. 

Ωστόσο τα πράγματα δεν σταματούν εδώ. Μπορεί να μην έχουνε δίπλωμα ούτε για να πάνε τα ρούχα σου στο διπλανό στεγνοκαθαριστήριο ( μιλάω για αυτές που ξέρουν να κάνουν και κάτι) αλλά ευχαρίστως σου σπάνε τον αριστερό σου όρχι για να τις βγάλεις βόλτα μέχρι την Αράχοβα.

Eίχαν και στο χωριό τους Σαλέ και τους ανοίγανε το ΝΟΥΝΟΥ με σπαθί οπως τη σαμπάνια στο Σαίντ Μόριτς

Έχω αρχίσει και πιστεύω οτι για όλα φταίει ο Disney και οι μαλακίες του ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Comments